De nieuwste adidas veldhockeyschoenen

7 March 2019
De nieuwste adidas veldhockeyschoenen

Een nieuw veldhockey-seizoen is aangebroken, wat betekent dat het tijd is voor nieuwe veld-hockeyschoenen. Adidas heeft wat belangrijke veranderingen gemaakt in zijn collectie. Benieuwd wat die veranderingen zijn? Lees dan vooral verder!

AdiPower hockeyschoenen met een verbeterde zool

De adidas AdiPower hockeyschoen is het meest veranderd van de gehele collectie. Allereerst de naam, deze schoen stond namelijk voorheen bekend als de Adizero hockeyschoen.
De voormalige zool was verbonden met lijm en ging hierdoor niet lang mee. De nieuwe AdiPower hockeyschoenen hebben een verbeterde zool, die wendbaarheid biedt. Naast de verbeterde zool, is ook het oppervlak van de schoen onder handen genomen. Het oppervlak is namelijk wat zachter gemaakt, wat zorgt voor een goede pasvorm en een ultiem comfort.

De Zone Dox met een nóg betere pasvorm

De bekende adidas Zone Dox is weinig veranderd vergeleken met vorig seizoen. De schoen beschikt over een nóg betere pasvorm door de toegevoegde ‘powerband’ rondom de enkel. De band is niet alleen functioneel, ook zorgt het voor een nog sportievere uitstraling. Naast de perfecte pasvorm heeft de Zone Dox nog een ander groot voordeel. De schoen beschikt namelijk over een neuskap van TPU die je tenen beschermt tegen de bal, erg handig wanneer de ballen met hoge snelheid het veld over razen.

Adidas Divox met een powerband bij de voorvoet

De SRS.4 is vervangen door de adidas Divox. Voorheen had de SRS.4 ook een powerband rondom de enkels. Een verandering bij de Divox is dat diezelfde band niet wordt gebruikt rondom de enkel, maar voor de voorvoet. Ook bij de Divox geeft dit een sportieve uitstraling aan de schoen.

Overige bekende adidas schoenen als de Fabela en de Flexcloud hebben geen verdere functionele veranderingen. Uiteraard zijn ze dit keer weer in allerlei felle kleuren beschikbaar!
Bekijk ons gehele assortiment adidas veldhockeyschoenen hier.