Hockey stick

Het belangrijkste voor iedere hockeyer is natuurlijk een hockeystick. Zowel amateurs als professionele hockeyspelers kunnen bij HockeyDirect terecht voor een geschikte hockeystick!

Hockeystick kopen

Online een hockeystick kopen roept misschien wat vragen bij je op, maar als dé online hockeyspecialist kun je bij ons terecht voor deskundig advies. HockeyDirect is de grootste online hockeywinkel van de Benelux. Je vindt bij ons het meest complete assortiment en kunt hockeysticks kopen van alle grote en bekende hockeymerken. De nieuwste hockeysticks voor in de zaal en op het veld zijn altijd direct uit voorraad leverbaar!

Speel je op het veld of in de zaal? Ben je een aanvaller of keeper? HockeyDirect heeft voor iedere hockeyer een uitgebreid aanbod hockeysticks: hockeystick kind en hockeystick volwassenen.

Beste hockeystick

Wat is de beste hockeystick voor een aanvaller, middenvelder, verdediger of keeper? Het is voor ons als HockeyDirect zijnde lastig om voor een ieder te bepalen wat de beste hockeystick is. Met behulp van onze stickfinder of stickadvies pagina samen met ons ruime aanbod kom je al flink op weg.

Niet alleen het type hockeystick, maar ook de vele verschillende designs maken het aanbod hockeysticks enorm. Dankzij het uitgebreide assortiment kun jij bij ons dezelfde hockeystick kopen als jouw favoriete Oranje speler. Denk hierbij aan populaire hockeymerken als een Adidas hockeystick, Brabo hockeystick, Grays hockeystick, Osaka hockeystick, Indian Maharadja hockeystick en nog veel meer.

Zaalhockeystick en veldhockeystick

Alle veldhockeysticks zijn geschikt voor grasvelden, zand uitgestrooide velden, (semi-) watervelden.

Het verschil tussen veldhockeysticks en zaalhockeysticks is groot. Een indoor hockeystick, oftewel een zaalhockeystick, is niet geschikt voor het veld. Daarentegen is een veldstick ook niet geschikt voor in de zaal. Een zaalstick is lichter en smaller, waardoor deze stick alleen geschikt is om mee te pushen. Terwijl een veldhockeystick weer geschikt is voor elke slagtechniek.

Welke hockeystick past bij mij?

Wil je een hockeystick kopen, maar weet je niet welk type hockeystick voor jou het meest geschikt is? Dit hangt onder andere af van je positie, speelstijl en niveau. Er zijn verschillende stickeigenschappen die bepalen hoe een hockeystick aanvoelt en speelt. Heb je een vraag over het materiaal, de kromming of krul van een hockeystick? Wij helpen je graag verder! Lees over alle stickspecificaties op onze stickadvies pagina en ontdek welke hockeystick het beste bij jou past middels onze stickfinder. Of neem contact op met onze deskundige klantenservice.