Grays Hockeysticks

37
Kies je maat

Hockeysticks Grays

Grays zijn wat stuggere en zware sticks. Het gewicht ligt bij alle sticks onder in de krul, waardoor je extra hard kan slaan omdat er meer massa achter de bal gezet kan worden. Jouw Grays hockeystick vind je makkelijk en snel via onze gespecialiseerde webshop. Koop hier je Grays hockeystick senior of je Grays hockeystick junior. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Grays sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze uit de Grays collectie.

Grays collecties hockeysticks

De verschillende collecties van Grays vind je allemaal bij HockeyDirect. Hockeysticks uit de Grays GR Graphene, Grays AC Aero Core en Grays GX Grays Xtreme collecties zijn geschikt voor zowel senioren als junioren. Verder beschikt Grays over een collectie met houten sticks, namelijk de Grays Blast collectie.

Grays hockeystick collectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie aan Grays hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je buiten op het veld of binnen in de zaal? Bij HockeyDirect kun je terecht voor zowel veldhockey- als zaalhockeysticks van Grays voor junior en senior hockeyspelers. Heb je advies nodig bij het kiezen van een stick? Kijk dan op onze stickadvies pagina.

Grays hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice. Voor alle hockeysticks moet je kijken in onze stickcategorie.