1. Ritual Hockey: Interview met Javier Osses

  Ritual Hockey: Interview met Javier Osses

  Misschien spreekt Ritual nog niet tot je verbeelding bij een hockeymerk. Toch is Ritual al langere tijd in ons assortiment te vinden met sticks, tassen en accessoires. Graag laten wij jou kennis maken met de sticks van Ritual. Maar wie kan je beter over de sticks van Ritual vertellen dan een sponsorspeler van het merk zelf! We spreken met Javier Osses - sponsorspeler van Ritual en speler bij hdm én het Chileense elftal.

  Lees meer »
 2. Jamie Dwyer Hockey: interview met Michiel van de Stadt

  Jamie Dwyer Hockey: interview met Michiel van de Stadt

  JDH, of Jamie Dwyer Hockey, is relatief nieuw in het assortiment van HockeyDirect. Graag laten wij jou kennis maken met de sticks van JDH. Maar wie kan je beter over de sticks van JDH vertellen dan een sponsorspeler van het merk zelf! We spreken met Michiel van de Stadt - sponsorspeler van JDH en speler op het hoogste niveau van Spanje.

  Lees meer »
 3. adidas verandert haar productlijnen

  adidas verandert haar productlijnen

  De hockeysticks van adidas zijn één van de populairste op de hockeyvelden. Jarenlang hanteerde het merk korte productlijnen, zoals AX, DF, om de verschillen tussen de sticks aan te geven. Dit verandert voor seizoen 21/22 en wij vertellen je graag wat de wijzigingen zijn! Zo zal je bijvoorbeeld zien dat de bekende LX nu Estro gaat heten.

  Lees meer »
 4. Populairste Hockeysticks voor seizoen 21/22

  Populairste Hockeysticks voor seizoen 21/22

  Een nieuwe hockeystick kiezen is niet altijd makkelijk. Er zijn verschillende krommingen, carbonpercentages, merken, prijzen en kleuren. Gelukkig kan HockeyDirect met behulp van de data van verkopen van afgelopen seizoen (20/21) jou de populairste vijf hockesyticks tonen. Deze vijf hockeysticks kan je dus beschouwen als 'de keuze van de klant.' 

  Omdat de hockeysticks van afgelopen seizoen zo goed als uitverkocht zijn, toont HockeyDirect de opvolgers van de populaire sticks. Benieuwd?

  Lees meer »
 5. Stickfinder

  Stickfinder

  Opzoek naar een nieuwe hockeystick maar weet je niet welke je moet kiezen? Steeds vaker kregen wij de vraag: "welke hockeystick past bij mij?"  Wij snappen dat! Hockeysticks kunnen veel van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de lengte, het carbonpercentage, de kromming en de krul. Ook prijs en kleur zijn natuurlijk aspecten die je meeneemt in je keuze. Daarom hebben wij de Stickfinder gemaakt - om ervoor te zorgen dat jij de stick vindt die bij jou past!

  Lees meer »
 6. Dé strafcorner sticks van seizoen 20/21!

  Dé strafcorner sticks van seizoen 20/21!

  Het net laten bollen met een krachtige sleeppush. De keeper heeft de bal alleen maar gehoord en kon niet meer reageren. Dat is de droom van elke strafcorner-specialist!

  Ook dit seizoen heeft HockeyDirect weer een groot assortiment hockeysticks. Maar welke zijn geschikt voor het nemen van een strafcorner? Wij zetten de top 5 strafcorner hockeysticks van seizoen 20/21 op een rij.

  Lees meer »
 7. Exclusief interview met Lidewij Welten

  Exclusief interview met Lidewij Welten

  Ze is al jaren het gezicht van Brabo en speelt tot op de dag van vandaag vol passie met de sticks van het Nederlandse hockeymerk. Voor Lidewij Welten, speelster van HC Den Bosch en het Nederlands Elftal, is er dan ook geen betere samenwerking te bedenken dan die met de medewerkers van Brabo. HockeyDirect spreekt met haar over Brabo, de sticks en haar toekomst.

  Lees meer »
 8. Hockeyschoenen speciaal voor meisjes!

  Hockeyschoenen speciaal voor meisjes!

  Dé ideale hockeyschoen voor meisjes. Wat zijn de mooiste kleuren, welke bieden de beste ondersteuning en welke zijn betaalbaar? Voor seizoen 2021/2022 bekijken we de mooiste hockeyschoenen speciaal voor meisjes!

  Lees meer »
 9. Exclusief interview met Frédérique Matla

  Exclusief interview met Frédérique Matla

  Frédérique Matla behoort tot 's werelds beste spelers en hockeyt sinds dit seizoen op de nieuwe Mizuno hockeyschoenen, de Wave Panthera. HockeyDirect spreekt met haar over haar hockeyleven en waarom zij voor Mizuno heeft gekozen.

  Lees meer »
 10. Exclusief interview met Jorrit Croon

  Exclusief interview met Jorrit Croon

  Na een seizoen vol tegenslagen kijkt de 22-jarige aanvaller liever vooruit naar komend seizoen, waarin hij met Bloemendaal en het Nederlands elftal hoopt mee te doen om de prijzen. Om zijn doelstellingen te bewerkstelligen kan hij vertrouwen op de nieuwste stick van Princess, met wie hij al meerdere jaren een overeenkomst heeft. HockeyDirect spreekt met Jorrit over Princess, zijn stick en zijn toekomst.

  Lees meer »
Pagina