Hockey Trainingspak 

Naast dat kleding je warm houdt en er voor zorgt dat jij je beter voelt, is het ook nog is mooi als het bij elkaar past. Wij van HockeyDirect begrijpen dat en hebben daarom de bijpassende items als trainingspak samengesteld. Maar mocht je toch liever zelf je combinatie willen samenstellen kan je ook voor een losse hockey trui en voor een losse hockeybroek kiezen.  

Hockey trainingspak kind 

Ook voor de kinderen heeft HockeyDirect een breed assortiment aan hockey trainingspakken. Kies uit een merk wat het best bij jou of je kind past en loop er in stijl bij op de velden. 

Kijk voor alle kleding in onze kledingcategorie. Als je twijfels hebt over de maat, bestel dan gerust meerdere maten. Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen voor €1,95de verkeerde maat weer retourneren.

Merken traingspakken

In ons assortiment vind je vele trainingspakken van verschillende merken. Vind adidas trainingspakken van van de T19 collectie. Daarnaast hebben we een breed assortiment Indian Maharadja trainingspakken. Naast adidas en Indian Maharadja vind je bij HockeyDirect Nike trainingspakken en Reece trainingspakken

Hockey trainingspak
Filteren
Gekozen filters
  1. Kledingtype Trainingspakken Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 68

Pagina
Filteren
Naar welke kleur ben je opzoek?

Producten 1-30 van 68

Pagina
Filteren