Hockey trainingspak

Aanbevolen:

Hockey Trainingspak 

Naast dat kleding je warm houdt en er voor zorgt dat jij je beter voelt, is het ook nog is mooi als het bij elkaar past. Wij van HockeyDirect begrijpen dat en hebben daarom de bijpassende items als trainingspak samengesteld. Maar mocht je toch liever zelf je combinatie willen samenstellen kan je uiteraard ook voor een losse hockey trui en voor een losse hockeybroek kiezen.  

Hockey trainingspak kind 

Ook voor de kinderen heeft HockeyDirect een breed assortiment aan hockey trainingspakken. Kies uit een merk wat het best bij jou of je kind past en loop er in stijl bij op de velden. 

Kijk voor alle kleding in onze kledingcategorie. Als je twijfels hebt over de maat, bestel dan gerust meerdere maten. Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen voor €1,95 de verkeerde maat weer retourneren.

Merken traingspakken

In ons assortiment vind je vele trainingspakken van verschillende merken. We hebben een breed assortiment Indian Maharadja trainingspakken. Naast Indian Maharadja vind je bij HockeyDirect ook meerdere trainingspakken van bijvoorbeeld Nike, Reece en adidas.