Malik Hockeysticks

17
Kies je maat

Malik Hockeysticks

Voor jouw Malik hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Malik sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze uit de Malik collectie.

 

Malik stick collectie

Speel je op het veld of gedurende de wintermaanden in de zaal? Hockeydirect heeft een uitgebreid Malik junior en senior aanbod met zowel veldhockey- als zaalhockeysticks. In ons assortiment bevinden zich zowel kunststof als houten sticks. Een bekende sticklijn van Malik is de Carbon-Tech. Bij deze techniek is de stick voorzien van gevlochten carbon strengen waardoor de stick veel slag & flats kracht biedt.

Malik hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.