Zaalhockeyschoenen

Op zoek naar zaalhockeyschoenen? Zoek niet verder! Bij HockeyDirect hebben wij een mooi, groot aanbod zaalhockeyschoenen. Tevens shop je onze schoenen voor de laagste prijs, en bestel je voor 22:00? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Profiteer ook van ons makkelijke retour- en omruilbeleid. 

Indoor hockeyschoenen

Net zoals bij het aanbod van zaalhockeysticks, hebben wij een groot assortiment indoor hockeyschoenen. Bekijk bijvoorbeelde de strakke adidas zaalhockeyschoenen of de kleurrijke Brabo zaalhockeyschoenen. Wil je liever een ander merk? Ook de ASICS zaalhockeyschoenen als Mizuno zaalhockeyschoenen zijn erg geliefd onder de indoor hockeyers. 

Hockeyschoenen zaal

 De sportschoenen voor in de zaal bevatten een zool die geen strepen achterlaat en waarmee je goede grip hebt. Ook de stabiliteit speelt een rol, want je wil niet door je enkels zwikken. Vergeet ook niet een zaalhockeyhandschoen mee te nemen. Deze zijn verplicht in de zaal en beschermen jouw vingers tegen de bal of een andere stick. 

Shop snel en voordelig dames zaalhockeyschoenen, heren zaalhockeyschoenen, meisjes zaalhockeyschoenen en jongens zaalhockeyschoenen

Zaalhockeyschoenen

4 producten

Filteren

4 producten

Filteren