Brabo hockeysticks

Brabo wat staat voor Brabant Boxtel, is het klassieke Brabantse hockeymerk. Met die omschrijving doen we Brabo bijna te kort want het merk is al sinds jaren een van de belangrijkste spelers op de hockeymarkt. De Brabo sticks zijn erg gewaardeerd in de hockeywereld. 

Brabo stick assoritment 

HockeyDirect beschikt over een ruime collectie hockeysticks. Ons Brabo sticks assortiment bestaat uit kunststof en houten sticks, zowel voor junioren als senioren. Speel je buiten op het veld of binnen in de zaal? Bij HockeyDirect kan je terecht voor zowel veldhockeysticks als zaalhockeysticks. Advies nodig bij het kiezen van een brabo hockeystick? Kijk dan even op onze stickadvies pagina. Personaliseer je stick met je eigen naam, door middel van onze stick-ID service.

Brabo hockeystick collecties

Bij Brabo vind je een breed aanbod collecties voor elke type speler, voor jong en oud! Bij HockeyDirect vind je de volgende Brabo collecties:

Brabo hockeystick kiezen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Je kan ook nog een keer kijken naar alle sticks in onze stickctategorie. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Brabo Hockeysticks
Filteren
Gekozen filters
 1. Merk Brabo Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 80

Pagina
Filteren
Zoek je een soepele, allround of stugge stick?
Welk type kromming zoek je?
 1. Brabo Elite 4 WTB Low Bow
  Brabo Elite 4 WTB Low Bow
  Vanaf € 141,95 Normale prijs € 179,95
 1. - 20%
  Brabo TC-40 LowBow
  Brabo TC-40 LowBow
  Vanaf € 87,95 Normale prijs € 109,95
 2. - 20%
  Brabo TC-70 LTD MidBow
  Brabo TC-70 LTD MidBow
  Vanaf € 119,95 Normale prijs € 149,95

Producten 1-30 van 80

Pagina
Filteren