adidas hockeyschoenen

33
Kies je maat

Hockeyschoenen adidas

adidas is al jaren een grote speler in de hockeymark. De hockeysticks en schoenen van adidas zijn niet meer weg te denken van het hockeyveld. Ook is de adidas kleding populair zowel op als naast het veld. De hockeyschoenen van adidas zijn gemaakt van de beste materialen en bieden een stevige, comfortabele pasvorm.

HockeyDirect beschikt over een ruim assortiment adidas hockeyschoenen. Bekende en populaire modellen uit de adidas collectie zijn de adidas Adipower en adidas lux hockeyschoenen . Daarnaast zijn de adidas youngstar hockeyschoenen populair onder de jeugdige spelers.

Hockey schoenen adidas

HockeyDirect biedt een ruime collectie adidas hockeyschoenen voor diverse ondergronden, denk hierbij aan (semi)waterveld en zandveld. Ook voor adidas indoorschoenen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Voor zowel adidas Hockeyschoenen Heren, adidas Hockeyschoenen Dames, adidas Hockeyschoenen jongens en adidas Hockeyschoenen meisjes is er voldoende om uit te kiezen.

adidas hockey schoenen

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe adidas hockeyschoenen, maar je wilt niet de volle prijs betalen, dan kan je altijd een kijkje nemen bij de hockeyschoenen adidas sale van HockeyDirect. De adidas hockeyschoenen sale van HockeyDirect heeft alle top modellen beschikbaar voor scherpe prijzen. Deze schoenen kan je onder de 'sale' vinden.

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van adidas hockeyschoenen, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is op de productdetailpagina. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Qua pasvorm vallen adidas hockeyschoenen over het algemeen iets smaller. Twijfel je toch? Bekijk onze schoenadvies pagina of neem contact op met onze deskundige klantenservice!