Hockey tas

HockeyDirect is jouw online hockeyspecialist met het ruimste assortiment hockeytassen van alle grote merken. Wij beschikken altijd over de nieuwste collecties met uiteraard de scherpste prijzen. Van een vriendenteam tot aan een topklasse team, we hebben altijd een hockeytas die voldoet aan jouw wensen. 

Hockeytassen

HockeyDirect biedt het grootste assortiment hockeytassen aan in allerlei vormen, maten en kleuren! Denk hierbij aan zwarte hockeytassen, blauwe hockeytassen, roze hockeytassen en nog veel meer. Wij beschikken over vele, diverse soorten. Het voordeel is dat bijna elke hockeytas in ons assortiment een speciale sleeve heeft, zodat jij gemakkelijk jouw hockeystick kan opbergen en meenemen. Of je nu een hockey rugzak, duffle bag of een echte sticktas wil, je kunt altijd veilig de weg op met jouw hockeystick goed opgeborgen! Voor keepers vind je bij HockeyDirect ook de speciale keeperstas. Verder beschikt HockeyDirect ook over ballentassen. Ideaal voor trainers en hockeyteams om de hockeyballen hierin mee te nemen.

De grootste en bekendste hockeymerken zijn te vinden bij HockeyDirect waardoor jij een ruime keuze hebt. Zo hebben wij een ruim aanbod aan adidas hockeytas, brabo hockeytas, osaka hockeytas en hockeytas indian maharadja. Natuurlijk zijn er nog vele andere merken hockeytassen uit voorraad leverbaar. Bekijk ook onze hockeytas sale!

Hockeytas kind

HockeyDirect heeft een groot assortiment voor jong en oud. Voor kids zijn er bijvoorbeeld kleurrijke hockey rugzakken. Ons assortiment bestaat uit zowel hockeytassen voor meiden als hockeytassen voor jongens. De meeste hockey rugzakken bevatten een speciale sticksleeve, oftewel een hockeytas met stickhouder. Zo kan elk kind met een hockeytas op de rug en beide handen aan het stuur richting de training en wedstrijd!

Heb je toch nog vragen over hockeytassen die we hier niet beantwoorden? Twijfel niet, en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice!