Hockey Handschoen

114

Hockey handschoen

Het is uiteraard van groot belang om jezelf goed te beschermen tijdens een hockeytraining of -wedstrijd. Het is veldspelers dan ook toegestaan om beschermende handschoenen te dragen, mits deze de natuurlijke grootte van de hand niet aanmerkelijk vergroten. Een hockeyhandschoen wordt over het algemeen vaker gebruikt in de zaal, omdat bij zaalhockey de bal enkel over de grond gespeeld mag worden waardoor de stick en daarmee de hand lager bij de grond zit. Maar ook buiten wordt steeds vaker gespeeld met protectiehandschoenen.

Welke maat hockeyhandschoen heb ik nodig?

Twijfel je over de juiste maat van deze hockeyhandschoen? Geen enkel probleem! Onderstaande maattabel kan als richtlijn gebruikt worden voor het kiezen van de juiste handschoenmaat.

Leg een meetlint over de knokkels van je hand. De omtrek in centimeters bepaalt welke handschoenmaat voor jou het meest geschikt is.

De onderstaande afmetingen en maten zijn slechts een indicatie. Mocht je er toch niet uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Omtrek in Centimeter

Maat

< 14

XXS

14 - 16

XS

16,5 - 18

S

19 - 22

M

23 - 26

L

27 - 28,5

XL

 

Merken Hockey Handschoenen

In onze webshop vind je hockey handschoenen van diverse merken. Denk hierbij aan onder andere een adidas hockeyhandschoen, indian maharadja handschoen, hockeyhandschoen grays en brabo hockey handschoen. De verschillende merken hebben elk hun eigen ontwerpen, maar het doel van de handschoenen blijft hetzelfde: het beschermen van de handen!