Zaalhockey handschoenen

50

Zaalhockey handschoen

Bij HockeyDirect beschik je over een ruim assortiment aan hockeyhandschoenen van bekende hockeymerken als hockeyhandschoen grays, hockeyhandschoen indian maharadja, tk hockeyhandschoen en nog veel meer.

Hockeyhandschoen zaal

In tegenstelling tot veldhockey zit je in de zaal veel lager. Denk bijvoorbeeld aan het bekende fenomeen ‘in een blok spelen’ waarbij je met zowel je lichaam als je hand vrij laag zit. Om jezelf goed te beschermen is het dragen van een hockeyhandschoen aan te raden!

Welke hand zaalhockeyhandschoen?

Zoals eerder gezegd is 'in een blok spelen' een bekend fenomeen binnen zaalhockey. Wanneer je in een blok zit heb je je linkerhand onder andere op de grond. Om die reden is het dragen van je linker hockeyhandschoen een vereiste om goed beschermd te zijn. Daarnaast kan je ervoor kiezen om beide handen te beschermen en ook een rechter hockeyhandschoen te dragen.

Zaalhockey handschoen kind

Uiteraard is het voor kinderen ook aan te raden om een hockeyhandschoen te dragen in de zaal. Ons assortiment bestaat uit diverse materialen en kleurstijlen, dus voor ieder wat wils.

Welke maat hockeyhandschoen?

Het is vrij logisch als je jouw handschoen maat niet weet. Onderstaande maattabel kan je als richtlijn gebruiken. Meet de omtrek van je hand door een meetlint over de knokkels te leggen.

Omtrek in cm

Maat

< 14

XXS

14 - 16

XS

17 - 18

S

19 - 22

M

23 - 26

L

27 - 28,5

XL

Kom je alsnog niet uit? Schroom niet om dan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!