Brabo Hockeyschoenen

19
Kies je maat

Brabo Hockeyschoenen

HockeyDirect biedt diverse Brabo hockeyschoenen voor kids aan. In de collectie zijn zowel schoenen voor veldhockey als voor zaalhockey verkrijgbaar. Van de Brabo hockeyschoenen zijn twee lijnen verkrijgbaar: Brabo Tribute en Brabo Velcro. De Brabo schoenen zijn vooralsnog alleen beschikbaar in junior schoenmaten. Wij raden dan ook af om als senior op Brabo schoenen te hockeyen, vanwege de bouw van de schoen die enkel voor junioren geschikt is. 

Brabo schoenen

Brabo is al sinds jaar en dag een totaalaanbieder als het gaat om hockey artikelen. Naast schoenen maken zij hoogwaardige sticks, tassen, kleding, ballen en accessoires. 

Brabo schoenen Tribute Cheetah Junior

Verreweg de meest populaire hockeyschoen van Brabo, is de Tribute Cheetah. Deze schoen is te verkrijgen in meerdere kleurstellingen, maar bevat als hoofdkleur altijd het 'Cheetah' patroon. 

Brabo Tribute hockeyschoenen

De Brabo Tribute hockeyschoen is speciaal voor kids gemaakt en geschikt voor veldhockey. De Brabo Tribute hockeyschoenen zijn perfect om als eerste hockeyschoen te dragen. De Brabo Tribute bevat veters, waar Velcro klittenband heeft.

Brabo Velcro hockeyschoenen

De Brabo Velcro hockeyschoen is speciaal voor kids gemaakt en heeft modellen voor zowel veldhockey als zaalhockey. Deze Brabo indoor schoenen zijn erg populair als eerste schoen. De Brabo Velcro schoenen bevatten klittenband, wat het makkelijk maakt om deze aan en uit te trekken.