ASICS Hockeyschoenen

34
Kies je ondergrond

ASICS Hockeyschoenen

ASICS is in 1977 ontstaan uit de fusie tussen Onitsuka Tiger en GTO Sports Nets & Sportswear. Het acroniem ASICS staat voor 'Anima Sana In Corpore Sano', wat 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' betekent. Met deze naam wil het merk de filosofie overbrengen dat sporten de beste manier is om een gezonde en gelukkige levensstijl te creëren. ASICS is vooral erg bekend geworden door zijn populaire hardloopschoenen. Maar ook op de hockeymarkt is ASICS inmiddels erg populair, met dank aan de moderne en kwalitatieve schoenen.

Asics heeft de hockeyschoen de afgelopen jaren naar een nieuwe dimensie geholpen. Zo heeft de hockeyschoen zich ontwikkeld tot loopschoen waarbij demping en comfort een grote rol spelen.Voor een nieuwe ASICS hockeyschoen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste hockeyschoenen in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Bekende modellen uit de ASICS collectie zijn de ASICS Field Ultimate en ASICS Gel-Peake. Deze zijn uiteraard in onze shop te bestellen. In onze webshop vind je ASICS Hockeyschoenen Heren, ASICS Hockeyschoenen Dames, ASICS Hockeyschoenen Meisjes en ASICS Hockeyschoenen jongens. Ook voor indoor schoenen van ASICS ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. 

Populaire ASICS hockeyschoenen

De absolute topschoen is de ASICS Field Ultimate FF. Deze schoen is speciaal ontworpen om het beste uit de hockeyer te halen. De ASICS Field Ultimate is lichte schoen met goede grip, waar veel bekende topspelers op lopen. De wat toegankelijkere ASICS Gel-Peake is iets lager geprijsd. Deze schoen biedt veel stabiliteit en ook goede grip, maar zal iets minder licht aanvoelen dan de Field Ultimate.

Hoe vallen ASICS hockeyschoenen?

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van ASICS hockeyschoenen, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is op de detailpagina. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Qua pasvorm vallen ASICS hockeyschoenen iets smaller.  Voor advies kan je altijd kijken op de schoenenadvies pagina.

Asics hockeyschoenen sale 

Soms wil je nieuwe Asics hockeyschoenen kopen, maar hoef je niet persé het nieuwste model. Dan is de kans groot dat je Asics hockeyschoenen voor een lagere prijs kan vinden bij onze outlet. Bij HockeyDirect is er altijd een Asics hockeyschoenen sale waar alle Asics hockeyschoenen met een hoge korting worden aangeboden. 

ASICS schoenen online bestellen

Asics schoenen bestel je gemakkelijk en snel online bij HockeyDirect. Ga naar de categorie schoenen en filter op merk Asics en je hebt een mooi overzicht Asics hockeyschoenen. Filter op doelgroep om een nog beter overzicht te krijgen van Asics schoenen die voor jou bestemd zijn. Kies jouw favoriete Asics hockeyschoen en de maat en wij zorgen dat jij zo mogelijk kunt spelen op je nieuwe asics hockeyschoen.