Hockeyschoenen

Iedere hockeyer, amateur of professional, heeft ze nodig: hockeyschoenen.
HockeyDirect is jouw online hockeyspecialist met het ruimste assortiment hockeyschoenen van alle grote merken. We voorzien onze klanten altijd van de nieuwste collecties met uiteraard de scherpste prijzen.

Waarom jouw hockeyschoenen kopen bij HockeyDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • De laagste prijzen!

Online hockeyschoenen kopen roept misschien heel wat vragen bij je op. Wij proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kun je het antwoord op je vragen over hockeyschoenen niet vinden op onze website? Twijfel niet, en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice! Zij zullen als jouw vragen over hockeyschoenen beantwoorden.

 

Assortiment

HockeyDirect biedt jouw het grootste assortiment hockeyschoenen aan voor de scherpste prijzen. Door de ruime keuze en vele kleuren zit er voor een ieder iets tussen. Grote hockeymerken als adidas, ASICS, Brabo, Dita en Reece zijn allen terug te vinden in ons ruime assortiment hockeyschoenen! Dames, heren, jongens en meisjes kunnen allemaal terecht bij HockeyDirect als het gaat om hockeyschoenen. Advies nodig over hockeyschoenen? Lees nog even verder in het onderstaande stuk!

 

Wat is de beste hockeyschoen?

Het is voor ons als HockeyDirect zijnde lastig om voor een ieder te bepalen wat de beste hockeyschoen is. Het ligt namelijk helemaal aan jouw eigen smaak en gevoel. Wel kunnen wij jou als jouw online hockeyspecialist voorzien van een beetje extra advies!

Net zoals bij vele andere sporten is er op het gebied van hockey ook een hoop veranderd! Zo ook bij de hockeyschoenen. Waar deze vroeger veelal uit leer bestonden, is dit steeds minder het geval. Door de vele watervelden wordt er nu voor een waterafstotend materiaal gekozen: kunststof. De laatste tijd zijn er ook steeds meer ‘running’ hockeyschoenen op de markt gekomen. Deze bieden meer demping en verhogen het loopcomfort. Helaas zit er vaak wel minder grip op deze hockeyschoenen. Als je veel op zandvelden speelt is het verstandig om hockeyschoenen te kiezen met een iets langere nop.

Natuurlijk is het onderhouden van je hockeyschoenen heel belangrijk. Het is handig om de hockeyschoenen als deze net nieuw zijn in te spuiten met water- en vuil afstotende spray. Hierdoor blijven ze langer mooi. Daarnaast is het belangrijk om na de gespeelde wedstrijd de binnenzool uit de schoen te halen om deze goed te laten luchten. Heb je in de regen gespeeld? Laat je schoenen dan nooit bij een warmtebron drogen! De hockeyschoenen drogen wellicht sneller, maar het komt niet ten goede van je schoenen.

 

Personalisatie

Vaak zie professionele spelers het veld opkomen met gepersonaliseerde hockeyschoenen. Zou jij dit ook graag willen? Dan ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres! Klik bij het bestellen van jouw nieuwe hockeyschoenen op de optie om je schoenen te laten personaliseren, en wij borduren met onze speciale borduurmachine de gewenste naam op de schoenen! Uiteraard behoud je hiermee de garantie. Retourneren of omruilen is helaas niet meer mogelijk. Wees er dus zeker van dat je de juiste schoen besteld!

 

Heb je toch nog vragen over hockeyschoenen die we hier niet beantwoorden? Twijfel niet en neem contact op met onze deskundige klantenservice!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in