Hockeyschoenen

Iedere hockeyer, amateur of professional, heeft ze nodig: hockeyschoenen.

HockeyDirect is jouw online hockeyspecialist met het ruimste assortiment hockeyschoenen van alle grote merken. We voorzien onze klanten altijd van de nieuwste collecties met uiteraard de scherpste prijzen.

Waar hockeyschoenen kopen?

Naast het gegeven dat HockeyDirect een ruim assortiment biedt tegen scherpe prijzen, heeft het kopen van jouw schoenen bij HockeyDirect nog een aantal voordelen:

 • Kosteloos retourneren en omruilen.

Online hockeyschoenen kopen roept misschien heel wat vragen bij je op. Wij proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kun je het antwoord op je vragen over hockeyschoenen niet vinden op onze website? Twijfel niet, en neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice! Zij zullen als jouw vragen over hockeyschoenen beantwoorden.

adidas, Asics, Dita, Brabo, Grays, Osaka, Mizuno, Nike en Reece hockeyschoenen

HockeyDirect biedt jouw het grootste assortiment hockeyschoenen aan voor de scherpste prijzen. Door de ruime keuze en vele kleuren zit er voor een ieder iets tussen. Grote hockeymerken als adidas, Nike, Osaka, Mizuno, ASICS, Dita, Brabo, Grays en Reece zijn allen terug te vinden in ons ruime assortiment! Zowel hockeyschoenen senior en hockeyschoenen junior zijn te vinden bij HockeyDirect. Bekijk ook hockeyschoenen SALE. Advies nodig over hockeyschoenen? Lees nog even verder in het onderstaande stuk!

Ondergrond Hockeyschoenen

HockeyDirect heeft zaalhockeyschoenen en veldhockeyschoenen in het assortiment. De zaalhockeyschoenen hebben speciale specificaties waardoor de grip op zaalondergronden optimaal is. Vaak zit daar een non-marking zool onder. De hockeyschoenen voor op het veld zijn voorzien van kleine nopjes voor optimale grip op korte kunstgrasvelden of grasveld. De kleine nopjes maken het mogelijk om kort te draaien en snelle bewegingen te maken op outdoor velden.

Wat zijn de beste hockeyschoenen?

Het is voor ons als HockeyDirect zijnde lastig om voor een ieder te bepalen wat de beste hockeyschoen is. Het ligt namelijk helemaal aan jouw eigen smaak en gevoel. Wel kunnen wij jou als jouw online hockeyspecialist voorzien van een beetje extra advies!

Net zoals bij vele andere sporten is er op het gebied van hockey ook een hoop veranderd! Zo ook bij de schoenen: Waar deze vroeger veelal uit leer bestonden, is dit steeds minder het geval. Door de vele watervelden wordt er nu voor een waterafstotend materiaal gekozen: kunststof. De laatste tijd zijn er ook steeds meer ‘running’ hockeyschoenen op de markt gekomen. Deze bieden meer demping en een verhoogd loopcomfort. Helaas zit er vaak wel minder grip op deze hockeyschoenen. Als je veel op zandvelden speelt is het verstandig om hockeyschoenen te kiezen met een iets langere nop.

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van het betreffende merk, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Twijfel je toch tussen twee maten? Bestel ze gerust beiden, de maat die uiteindelijk niet goed zit kan je gratis retourneren.

Hoe lang gaan hockeyschoenen mee?

Natuurlijk is het onderhouden van je hockeyschoenen heel belangrijk. Het is handig om de hockeyschoenen als deze net nieuw zijn in te spuiten met water- en vuil afstotende spray. Hierdoor blijven ze langer mooi. Daarnaast is het belangrijk om na de gespeelde wedstrijd de binnenzool uit de schoen te halen om deze goed te laten luchten. Heb je in de regen gespeeld? Laat je schoenen dan nooit bij een warmtebron drogen! De hockeyschoenen drogen wellicht sneller, maar het komt niet ten goede van je schoenen.

De duurzaamheid van een schoen verschilt per model. Hiervoor is het handig om te kijken naar de neus en de zool van een schoen. Als deze zijn verstevigd met rubber materiaal, dan slijt een schoen minder snel waardoor deze langer mee gaat. Gemiddeld gaat een schoen één tot twee seizoenen mee totdat je deze moet vervangen. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe vaak je speelt. Je kunt dit zelf ook wel een beetje aanvoelen, doordat je bijvoorbeeld minder grip hebt op het veld.

Welke kleur hockeyschoenen?

Altijd al op zoek geweest naar die roze hockeyschoenen? Of juist naar rode hockeyschoenen? Zoek dan niet verder. Bij HockeyDirect vind je hockeyschoenen in vele verschillende kleuren. Gebruik de filter om hockeyschoenen te tonen in jouw favoriete kleuren of gebruik onderstaande linkjes:

Heb je toch nog vragen over hockeyschoenen die we hier niet beantwoorden? Twijfel niet en neem contact op met onze deskundige klantenservice!

Hockeyschoenen

Producten 1-30 van 181

Filteren
 1. ASICS Gel-Peake Dames
  ASICS Gel-Peake Dames
  Vanaf € 89,95 Normale prijs € 99,95
 2. Osaka Kai
  Osaka Kai
  Vanaf € 82,95 Normale prijs € 99,95
 3. ASICS Field Ultimate Dames
  ASICS Field Ultimate Dames
  Vanaf € 115,95 Normale prijs € 129,95
 4. adidas Fabela Rise Dames
  adidas Fabela Rise Dames
  Vanaf € 75,95 Normale prijs € 89,95
 1. Nike Vapor Drive
  Nike Vapor Drive
  Vanaf € 119,95 Normale prijs € 134,95
 2. Osaka iDo Dames
  Osaka iDo Dames
  Vanaf € 142,95 Normale prijs € 159,95
 3. adidas Divox
  adidas Divox
  Vanaf € 71,95 Normale prijs € 79,95
 4. ASICS Gel-Peake Junior
  ASICS Gel-Peake Junior
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 64,95
 5. ASICS Gel-Peake Junior
  ASICS Gel-Peake Junior
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 64,95
 1. - 13%
  adidas Fabela Rise
  adidas Fabela Rise
  Vanaf € 77,95 Normale prijs € 89,95
 2. Exclusief
  Osaka Kai
  Osaka Kai
  Vanaf € 88,95 Normale prijs € 99,95
 3. ASICS Gel-Peake Junior
  ASICS Gel-Peake Junior
  Vanaf € 59,95 Normale prijs € 64,95
 4. ASICS Gel-Peake Dames
  ASICS Gel-Peake Dames
  Vanaf € 89,95 Normale prijs € 99,95
 1. Osaka Kai
  Osaka Kai
  Vanaf € 82,95 Normale prijs € 99,95
 2. Grays Burner
  Grays Burner
  Vanaf € 79,95 Normale prijs € 99,95
 3. adidas Flexcloud
  adidas Flexcloud
  Vanaf € 84,95 Normale prijs € 99,95
 4. Bestseller
  adidas Hockey Lux
  adidas Hockey Lux
  Vanaf € 134,95 Normale prijs € 159,95
 5. adidas Divox
  adidas Divox
  Vanaf € 66,95 Normale prijs € 79,95
 6. Mizuno Wave Panthera
  Mizuno Wave Panthera
  Vanaf € 125,95 Normale prijs € 139,95

Producten 1-30 van 181

Filteren