Herzog compressiesokkken helpen blessures te voorkomen

22 May 2019
Herzog compressiesokkken helpen blessures te voorkomen

Herzog compressiesokkken helpen blessures te voorkomen

Het liefste wil je natuurlijk blessures voorkomen. Spelen met een vervelend pijntje of langdurig rust houden laat je liever links liggen. Daarom is het dragen van Herzog compressiesokkken een erg verstandige keuze. Onlangs is er, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, een onderzoek gehouden onder 8000 sporters die trainen met de compressiesokkken van dit merk.

Een bijzonder drukniveau en een compressieprofiel zijn verwerkt in Herzog compressiesokkken

De Herzog compressiesokkken staan bekend om het compressieprofiel en het bijzondere drukniveau. Hierdoor heb je minder snel last van een blessure. Uit het onderzoek, in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht, is gebleken dat 84% van de sporters ook deze blessures minder snel ervaart. Maar liefst 78% ervaart een sneller herstel en 72% traint of speelt tijdens een wedstrijd met meer plezier.

Herzog Medical is continu bezig met innovatie

Of het nu gaat om een training of een wedstrijd, in beide gevallen belast je jouw lichaam. Wist je dat je drie tot vijf keer jouw lichaamsgewicht op moet vangen? Het is dan ook helemaal net zo vreemd dat er snel blessures kunnen ontstaan aan je onderbenen, voeten en enkels. Herzog Medical hecht veel waarde aan innovatie en is continu bezig om compressie binnen de sport te ontwikkelen.

Hardlopers en teamsporters behoren tot de onderzoeksgroep

Zowel tijdens het hardlopen als het hockeyen belast je jouw lichaam. Daarom zijn hardlopers en teamsporters meegenomen in het onderzoek. Zowel hardlopers en teamsporters zijn erg tevreden met de Herzog compressiesokkken. 95% om precies te zijn. 86% van de onderzoeksgroep heeft aangegeven dat de compressiesokkken volledig aan de verwachtingen voldoet.