Vorige pagina

Reece Pro 170 Skill

SKU
hd_20.20200
Vanaf € 161,95 Normale prijs € 179,95
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow
Andere kleuren

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

De Reece Pro 170 Skill is een stugge lichtgewicht veldstick afkomstig uit de stickcollectie van Reece. De sticks zijn van hoge kwaliteit en hebben een kleurrijk en strak design. De Pro 170 bevat toegevoegd titanium en kurk, dat de stijfheid van de stick vergroot en zorgt voor extra demping.

Materiaal
De Reece Pro 170 is een stugge veldstick die geschikt is voor gebruik op alle type hockeyvelden. Deze stick bestaat voor 70% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en extra power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. De 10% kevlar en 20% fiberglas in de stick vergroten het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24,7 mm op 300 mm hoogte is ideaal voor de all-round hockeyspeler. Met deze hockeystick kan de hockeyspeler makkelijk controle houden bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De pro bow zorgt voor de optimale balans tussen control en gemakkelijk slaan. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Toevoegingen
De stick is voorzien van het Integrated Demping System. Dit systeem vermindert de kans op armblessures en zorgt voor een soepele aanname van de bal, doordat de dop van de grip trillingen tegenhoudt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Curve Location 30 cm
Kromming 24,7 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Orange
SKU hd_20.20200
Artikelcode leverancier 889237-7300
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Merk Reece
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Reece Pro 170 Skill
Je waardering
Maattabel