Veelgestelde vragen
Bestellen van teamkleding
Hoe kan ik mijn teamkledingpakket bestellen?
Je kunt jouw teamkleding online bestellen met behulp van onze teamkledingmodule. Bestellen doe je in 3 stappen.
Stap 1 - Het selecteren van het gewenste pakket.
Stap 2 - Het selecteren van maten en aantallen.
Stap 3 - Het afronden van jouw bestelling en de betaling.

Ervaar je problemen met het bestelling van de teamkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0252-200014 of [email protected]
Kan ik een eigen pakket samenstellen?
Uiteraard. Persoonlijke wensen kun je kenbaar maken per mail, telefonisch of via het offerteformulier in onze teamkledingmodule.
Offerte opvragen
Je kunt in de teamkledingmodule ook eenvoudig een offerte opvragen. Klik op de knop offerte aanvragen op de overzichtspagina bij het door jouw gewenste pakket of vraag een offerte aan op de maatselectiepagina.

Als je de maten van je teamgenoten nog niet weet, kun je willekeurige maten invullen.
Betaalmethodes
Hoe kan ik de teamkleding betalen?
Bij HockeyDirect kun je op verschillende manieren jouw order betalen:
- iDeal
- Bankoverschrijving
- CreditCard
- Paypal
Is het mogelijk om een teampakket te verdelen over meerdere rekeningen?
Doordat jouw teampakket in één keer gefactureerd en verzonden wordt, kunnen we met speciale prijzen rekenen. Het is niet mogelijk om jouw teamkleding te splitsen op meerdere facturen.
Zit er een BTW factuur bij het pakket?
Je ontvangt van ons de factuur per e-mail wanneer de complete order is uitgeleverd. De BTW wordt apart vermeld op de factuur.
Retourneren
Kan ik de teamkleding ruilen?
Ruilen van de teamkleding is uiteraard mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag verder. Tevens kun je de artikelen omruilen of terugbrengen in onze winkel.
Niet tevreden over de teamkleding?
Kopen zonder risico! Ben je niet tevreden over de aangeschafte teamkleding? Dan kun je deze gratis aan ons retourneren binnen 14 dagen. Wij crediteren het factuurbedrag en de betaling wordt meteen teruggestort zodra we de retourzending hebben ontvangen.
Kan ik een passet ontvangen?
Het is niet mogelijk een passet aan te vragen, dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling snel en volledig kan worden verzonden. De verzending en retournering van teamkleding is geheel kosteloos.
Bedrukken
Kan ik de teamkleding laten bedrukken via HockeyDirect?
Het is niet mogelijk de teamkleding via HockeyDirect te laten bedrukken. Het is namelijk handiger en voordeliger dit via een lokale drukker te regelen.
Is de teamkleding altijd te bedrukken?
Alle door HockeyDirect aangeboden teamkleding is goed te bedrukken.
Extra korting met bedrukking van HockeyDirect logo?
Er zijn geen mogelijkheden voor teamsponsoring met opdruk van HockeyDirect logo.
Leveren
Als ik besteld heb, wanneer krijg ik de kleding dan?
Indien de kleding op voorraad is en de bestelling vóór 22:00 uur geplaatst is, worden de artikelen dezelfde dag nog opgestuurd. Bij het bestellen zie je bij niet voorradige artikelen wat de verwachte leverdatum is van dit artikel.
Kan ik langs gaan bij HockeyDirect om de teamkleding te passen?
HockeyDirect is een online winkel. Wij hebben dus geen mogelijkheid voor het passen van de teamkleding. HockeyDirect biedt wel gratis verzending boven de €49,- en retourneren/omruilen is altijd gratis!
Kan ik de bestelling van het teampakket afhalen bij HockeyDirect?
Nee, HockeyDirect heeft geen afhaalpunt. HockeyDirect biedt wel gratis verzending boven de €49,- en retourneren/omruilen is altijd gratis!
Winkel
Wil je direct zien hoe flitsend jouw hockeyteam er dit seizoen bij gaat lopen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Den Bosch! De winkel beschikt over een groot gedeelte van de online teamkleding, maar helaas hebben we niet de ruimte om het complete aanbod te presenteren. Wil je graag een bepaald pakket passen? Bel dan even met de betreffende winkel, dan zorgen wij dat het pakket de volgende werkdag in de winkel aanwezig is.
HockeyDirect Store Den Bosch
Sint Teunislaan 68
5231 BR 's Hertogenbosch
Tel: 073-8200370
Korting
Wat is de korting als ik een teampakket bestel?
HockeyDirect biedt standaard 10% korting op de adviesprijs. Bij teamkledingbestellingen ontvang je nog eens extra korting:
Vanaf €300,- ontvang je 10% extra korting op de HockeyDirect prijs.
Vanaf €1000,- ontvang je 15% extra korting op de HockeyDirect prijs.
Geldt dezelfde korting ook op extra artikelen naast de teamkleding?
Sale artikelen zijn uitgesloten voor de teamkorting. Daarnaast wordt de korting gerekend voor alle overige artikelen uit onze kledingcategorie.