Vorige pagina

adidas DF24 Compo 6 Junior

Artikelnummer:
144388
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas DF24 Compo 6 Junior is een soepele veldstick afkomstig uit de adidas hockeycollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De DF24 Compo 6 is een krachtige stick die ideaal is aanvallend spel en sleep-pushes. De belangrijkste impactgebieden zijn versterkt met fiberglas.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas DF24 Compo 6 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze lichtgewicht stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en je techniek verder te ontwikkelen.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt, samen met de standaard curve location (30 cm),  ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
SKU 144388
Artikelcode leverancier BR4554
Merk adidas
Doelgroep Junior
Productlijn DF24
Kleur Groen
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 24 mm
Curve Location 30 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas DF24 Compo 6 Junior
Je waardering
Maattabel