Vorige pagina

adidas V24 Compo 1

SKU
hd_20.19051
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: MidBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas V24 Compo 1 is een stugge veldstick afkomstig uit de V24 stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt. De V24 stick is ideaal voor krachtige aanvallers, waarbij de twee met schuim gevulde carbonstaven zorgen voor extra kracht en schokdemping.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas V24 Compo 1 is een stugge veldstick die zorgt voor hoge precisie en extra balversnelling. Deze stick bestaat voor 70% uit carbon wat zorgt veel slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren.

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 25% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De standaard curve location van deze stick draagt tevens bij aan een goede controle.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Blue/White
SKU hd_20.19051
Artikelcode leverancier CY1682
Stijfheid Allround
Type Kromming MidBow
Merk adidas
Productlijn V24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas V24 Compo 1
Je waardering
Maattabel