Brabo

Brabo F1 Washable Scheenbeschermers

1 beoordeling
Brabo F1 Washable Scheenbeschermers
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Brabo F1 Washable Scheenbeschermers

De Brabo F1 Washable Scheenbeschermer is afkomstig uit de collectie van Brabo. Deze luxe scheenbeschermer is gedeeltelijk wasbaar en zorgt voor de nodige bescherming op het veld zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de bewegingsvrijheid.

De voorgevormde scheenbeschermers beschikken over een comfortabele pasvorm en zijn verstelbaar dankzij de elastische band met klittenbandsluiting. De harde buitenzijde biedt uitstekende bescherming tegen hockeyballen en sticks. De zachte binnenzijde van de beschermende plaat is voorzien van schokdempend foam waardoor het comfort toeneemt. De aangebrachte gaten in de scheenbeschermer zorgen voor uitstekende ventilatie.

Het harde en zachte beschermende gedeelte zijn los van elkaar te maken waardoor het zachte gedeelte gewassen kan worden. Dit zorgt voor een hogere levensduur aangezien de padding meestal als eerste slijt.

Bestel nu voordelig en risicoloos de Brabo F1 Washable Scheenbeschermer!

Kenmerken
Reviews (1) 10.0

Reviews (1)

Brabo F1 Washable Scheenbeschermers
10.0 Algemene beoordeling van ”Brabo F1 Washable Scheenbeschermers“ 10.0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Prima scheenbeschermers“
Door M&J op 16-11-2023
Dit zijn prima scheenbeschermers, zitten goed en irriteren niet.