Vorige pagina

Dita CarboTec Blue Carbon C90 X-Bow

SKU
hd_20.18908
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: Extreme LowBow

Gratis ophalen in onze winkel?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200014

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CarboTec Pro Blue Carbon C90 X-Bow is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht carbotec materiaal afgewerkt met een laag Blue Carbon voor een perfect gevoel en ultieme kracht. Versterkt door krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Pro Blue Carbon C90 is een stugge veldstick die voor 90% uit bestaat. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid. 

Verder bestaat de stick uit 15% fiberglas en 5% Kevlar. Het fiberglas maakt de stick soepeler en dat zorgt voor meer gevoel. Daarnaast zorgt het fiberglas voor extra bescherming van de stick. Het Kevlar materiaal verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen.  

Het unieke profiel van deze stick maakt dat het perfect is voor 3D skills, trick en (sleep)push zonder dat het ten koste gaat van de allround prestaties. 

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm zorgt ervoor dat een speler met veel techniek gemakkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast zorgt de "XB-Curve" ervoor dat de stick optimale controle biedt, doordat de haak hierbij meer naar binnen staat.

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Extra Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 19 cm
Kromming 25 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Black
SKU hd_20.18908
Artikelcode leverancier 1018.021
Stijfheid Stug
Type Kromming Extreme LowBow
Merk Dita
Productlijn CarboTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CarboTec Blue Carbon C90 X-Bow
Je waardering
Maattabel