Osaka

Osaka 1 Series PTK Standard Bow Junior

0 beoordelingen
Osaka 1 Series PTK Standard Bow Junior
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Osaka 1 Series PTK Standard Bow Junior

De Osaka 1 Series PTK Standard Bow Junior is afkomstig uit de stickcollectie van Osaka. De 1 Series PTK is een soepele veldstick die zorgt voor een goede combinatie van controle en gevoel. De 1 series sticks zijn speciaal ontworpen voor de getalenteerde junior spelers, met het ontwerp van de iconische Pro Tour stick, maar met een dunner handvat, speciaal voor de kleinere handen van de junior spelers.

Materiaal
Deze stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal voor junioren is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De stick is verstevigd met kevlar en aramide voor de nodige trillingsdemping.

Kromming & Krul
De kromming van 17 mm en de standaard curve location (30 cm) is perfect voor junior spelers die goede balcontrole in hun spel wensen. De stick beschikt over een 45° krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Osaka 1 Series PTK Standard Bow Junior
0.0 Algemene beoordeling van ”Osaka 1 Series PTK Standard Bow Junior“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0