Waardebonnen

Waardebonnen, ookwel giftcards genoemd, zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen! Bij HockeyDirect.nl bieden wij waardebonnen aan van verschillende prijzen. Heb je een vraag over dit onderwerp? Bekijk hier de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Aanschaffen

Je kunt via onze webshop een waardebon aanschaffen. Deze waardebon kan je aan iemand cadeau geven als verjaardagscadeau of bijvoorbeeld een bedankje. De bon wordt zo snel mogelijk naar jou opgestuurd per post. Je hebt dan een leuk cadeau om te geven!  

Verzilveren

Je hebt een HockeyDirect.nl-waardebon ontvangen, leuk! De code die op een waardebon, in een nieuwsbrief of een andere reclame-uiting staat van HockeyDirect.nl is te verzilveren tijdens het afronden van de bestelling, kies voor de betaalmethode Giftcards. Heb je een giftcard met daarop een code met minder dan 19 tekens, moet deze code omgewisseld worden voor een nieuwe code. Dit kan via deze link Waardebonnen kunnen verzilverd worden via onze webshop en in onze winkels.

Mocht je de bestelling, welke je hebt betaald met waardebon, wensen te retourneren dan is dit uiteraard mogelijk. Na verwerking van de retour zullen de gelden worden teruggeboekt naar de waardebon.

Saldochecker

Wil je weten tot wanneer je giftcard geldig is, of wat het resterende bedrag is dat erop staat? Controleer dan via deze link je saldo