ASICS Blackheath

De ASICS GEL-Blackheath collectie bestaat uit hockeyschoenen voor de behendige hockeyers en hockeysters met een goede techniek. De schoenen zorgen er voor dat je gemakkelijk kan draaien en snel kan afzetten. De speciale GEL technologie van ASICS zorgt voor een goede schokdemping en stabiliteit.

ASICS GEL-Blackheath 7

De ASICS GEL-Blackheath 7 is alweer de 6e generatie GEL-Blackheath hockeyschoenen. De schoen gaat dus al wat jaren mee en is een erg succesvol model van ASICS. De ASICS Blackheath 6 is een nog betere versie dan ASICS GEL-Blackheath 5 en bevat de nieuwste ASICS materialen en technologieën. Als je twijfels hebt over welke maat je moet hebben kan je altijd kijken naar ons schoenenadvies

ASICS Blackheath 7 Heren en ASICS GEL-Blackheath 7 dames

De Blackheath collectie is beschikbaar voor heren, dames en kinderen. Gebruik de filters van onze webshop om alleen de producten te tonen waar jij op zoek naar bent! Zo gebruik je de filter doelgroep om bijvoorbeeld alleen dames schoenen te tonen.

Mocht de Asics Blackheath toch niet de schoen zijn die je wilt, kies dan voor een ander paar Asics hockeyschoenen. Liever een ander merk? Kies gerust een ander merk in onze hockeyschoenencategorie.

ASICS Blackheath Hockeyschoenen
Filteren
Gekozen filters
 1. Merk Asics Verwijder dit artikel
 2. Productlijn Blackheath Verwijder dit artikel

3 producten

Filteren
 1. - 50%
 2. - 50%
  Aanbieding
  Asics Gel-Blackheath 7
  Asics Gel-Blackheath 7
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 99,95
 3. - 50%
  Asics Gel-Blackheath 7
  Asics Gel-Blackheath 7
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 99,95

3 producten

Filteren