Dita Hockeysticks

Aanbevolen:

Dita Hockeysticks

Dita is Hockey, al jaren lang. Het merk is sterk door innovaties en technische ontwikkeling.

Dita sticks zijn bij uitstek geschikt voor de allround hockeyer. Dita verdeelt het gewicht over het algemeen over de gehele stick. Perfect voor de allround en pingelspeler. Voor jouw Dita hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Dita sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen.

Dita hockeystick assortiment

Speel je op het veld of gedurende de wintermaanden in de zaal of ben je keeper? Hockeydirect heeft een uitgebreid Dita junior en senior aanbod in elke categorie. In ons assortiment bevinden zich zowel kunststof als houten sticks. Elke Dita kunststof stick bestaat uit een unieke en high-tech combinatie van carbon, glasvezel en aramide vezels. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van gewicht, stevigheid, flexibiliteit en kracht. 

Dita hockeystick collecties

Dit onderscheidt enkele collecties in haar assortiment. Zo vind je bij HockeyDirect onder andere sticks uit de Dita CompoTec en uit de Dita CarboTec collecties.

Dita CarboTec hockeysticks

De Dita CarboTec is een topmodel uit de Dita hockeystickcollectie. Deze sticks zijn ultralicht en verschillende modellen beschikken over Blue Carbon, dit materiaal versterkt het gevoel en kracht.

Dita hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

Opzoek naar andere hockeysticks? Ga dan terug naar de algemene hockeystickpagina