Make it your own.

De exclusieve personalisatie service van HockeyDirect

Hoe werkt het?

Bestel een stick naar keuze en vink aan dat je graag je eigen naam op de stick wilt. Vergeet niet om in het balkje dat verschijnt je naam te typen, exact zoals je deze op de stick wilt hebben. De sticks die je hier ziet zijn voorbeelden. Per stick bepalen we wat de beste plek is voor de naam. Met onze unieke lasermachine wordt jouw naam in de stick gegraveerd.

Wat kost het?

Het personaliseren van een stick bij HockeyDirect kost slechts €4,95. Houd er echter wel rekening mee dat je de stick niet meer retour kunt sturen, dus let goed op dat je de juiste stick kiest en je naam foutloos intypt. Heb jij zelf je naam verkeerd opgegeven? Dan kunnen wij helaas niks voor je doen. Uiteraard behoud je wel gewoon garantie op de stick wanneer je kiest voor onze personalisatieservice.

Wat is de levertijd?

Als je een stick op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, dan heb je het artikel normaal gesproken de volgende dag al in huis. Houd bij personaliseren rekening met 2 of 3 werkdagen extra levertijd.

Hoe werkt het?

Bestel een tas naar keuze en vink aan, dat je graag je eigen naam op de tas wilt. Vergeet niet om in het balkje dat verschijnt je naam te typen, exact zoals je deze op de tas wilt hebben. De tassen die je hier ziet zijn voorbeelden. Per tas bepalen we wat de beste plek is voor de naam. Met onze unieke borduurmachine wordt jouw naam in de tas geborduurd.

Wat kost het?

Het personaliseren van een tas bij hockeyDirect kost slechts €9,95. Houd er echter wel rekening mee dat je de tas niet meer retour kunt sturen, dus let goed op dat je de juiste tas kiest en je naam foutloos intypt. Heb jij zelf je naam verkeerd opgegeven? Dan kunnen wij helaas niks voor je doen. Uiteraard behoud je wel gewoon garantie op de tas wanneer je kiest voor onze personalisatieservice.

Wat is de levertijd?

Als je een tas op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, dan heb je het normaal gesproken de volgende dag al in huis. Houd bij personaliseren rekening met 2 of 3 werkdagen extra levertijd.